Direct naar de inhoud van deze pagina

Secret Santa's Gezocht!

De feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekent voor velen lekker eten en een hoop gezelligheid. Maar helaas zijn er ook mensen die niet zo'n fijne maand tegemoet gaan. Ook in jouw buurt zijn er ouders die geen geld hebben om een cadeautje onder de boom te leggen of zijn er ouderen die alleen moeten eten met kerst. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Voor deze mensen die een mindere maand tegemoet gaan zijn wij op zoek naar 'Secret Santa's'. Het idee van 'Secret Santa' is dat iemand in het geheim een cadeautje koopt voor iemand anders. Nu gaan wij geen cadeautjes uitdelen maar wel een helpende hand of een lieve boodschap.

Smul Santa

Zet je in als 'Smul Santa' en ontvang een aantal gasten bij jou thuis in Deurne die anders alleen zouden zijn met kerst. Bekijk hulpvraag

Swingende Santa

Ben jij een muziek liefhebber en wil jij een leuke dansavond organiseren of juist kerstliedjes zingen met kinderen? Bied dan nu je hulp aan! Plaats je aanbod


Welke Santa ben jij? Doe nu de Quiz!

Je wilt best iemand helpen met de feestdagen, maar waar begin je? Doe nu de test en kom erachter welk kerst talent er in jou schuilt. Zo kun je jouw talent inzetten om een ander blij te maken!