Pieter-Jan - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 1 november 2020

Plaats:
Deurne
Even voorstellen:
Ik ben een rustige, aardige, betrouwbare, beleefde, en hardwerkende jongen. Die opzoek is naar meer sociale contacten van tussen de 21 & 25 om een leuke vriendschap mee op te kunnen, en leuke dingen mee te kunnen gaan doen.


(HOBBY'S).
Mijn favouriete hobby's zijn auto's, voornamelijk oldtimers. Ik hou van tekenen, en ik hou van autoevenementen bezoeken, en hobby' en met muziek. Ik heb zelf een oude Mercedes van bouwjaar 1991, waar ik met veel plezier in rij, en graag mee aan oldtimer rondritten deel wil nemen.

Mocht je graag met mij contact willen zoeken, stuur gerust een mailtje- of een whatsappje, dan kunnen we samen meer over elkaar te weten kunnen komen. Je hoeft niet perse aan al mijn hobby's en interesses voor dingen te voldoen, want ik sta ook graag open voor de hobby's en interesses van de ander.
Mijn ervaring:
(MIJN WERK)
Ik werk bij een autowasserette in Deurne, waar ik met veel plezier werk, 40uur in de week. Ik vind het leuk om tedoen, en ik hou van mooie uitziende auto's.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Deurnevoorelkaar
 • Pieter-Jan is eerder via deze website geholpen
 • Pieter-Jan heeft eerder via deze website geholpen

 • Profielfoto van Pieter-Jan

  Maatjes & buddy's gezocht

  Geplaatst door Pieter-Jan
  Hallo, Ik ben Pieter-Jan, een rustige, eerlijke, sociale, en hardwerkende jongen uit Deurne. Ben 21 jaar, en ik werk fulltime bij een carclean B.V. ik ben opzoek naar meer sociale contacten, van... Lees meer
Pieter-Jan
90% profielsterkte