Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Deurnevoorelkaar

Deurnevoorelkaar is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulp- of ondersteuningsvraag en vrijwilligers in de gemeente Deurne. Hier vind je alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk in Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. Een soort marktplaats dus, maar dan voor hulp, klusjes en zorg op vrijwillige basis!

In Deurne willen we dat iedereen mee kan blijven doen, en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. Daar is soms hulp voor nodig. Als je eigen netwerk die hulp niet of niet voldoende kan bieden, geeft de website je de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een vrijwilliger of een vangnet van vrijwilligers. Daarmee houd je de regie in handen en kun je zelf de hulp vragen die op dat moment nodig is.
Je hulpvraag en het aanbod kan eenmalig zijn of voor langere duur.
Zoek je bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met je wil drinken, of je eens in de zoveel tijd kan helpen met je tuin? Het kan allemaal. Of je wilt graag als vrijwilliger aan de slag bij een sportvereniging of bent als scholier op zoek naar een Maatschappelijke Stage? Deurnevoorelkaar is er voor jou!

Deurnevoorelkaar is een initiatief van gemeente Deurne in samenwerking met de LEVgroep. Het team van Deurnevoorelkaar bestaat uit enthousiaste vrijwilligers van Steunpunt Vrijwilligerswerk van de LEVgroep. Deze groep wordt aangestuurd door Petra Mennes van de LEVgroep, die het team en de website coördineert.