Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

Zijn mijn gegevens openbaar?

NLvoorelkaar gaat altijd zorgvuldig met je gegevens om. Jouw persoonlijke informatie zal nooit met anderen worden gedeeld. Meer informatie over de veiligheid en betrouwbaarheid van onze websites is hier te lezen.

Zijn mijn gegevens openbaar?

Bezoekers van de website die geen account hebben of niet zijn ingelogd, kunnen enkel je voornaam, profielfoto en je woonplaats zien wanneer je een hulpvraag, vacature of hulpaanbod hebt geplaatst. Zij kunnen jou niet benaderen via een bericht. Bedankjes of aanbevelingen die je via de website hebt ontvangen zijn voor iedereen te zien. 

De rest van de gegevens zijn enkel voor ons zichtbaar. Deze gebruiken wij bijvoorbeeld als we contact willen opnemen met een gebruikers voor extra ondersteuning of als de gedragsregels niet worden nageleefd, of om een betere match te maken met andere gebruikers. 

Bezoekers van de website die wél zijn geregistreerd en ingelogd zien je voornaam en woonplaats wanneer je een hulpvraag, vacature of hulpaanbod hebt geplaatst. Je postcode wordt gebruikt om bij benadering een vlaggetje op de kaart te plaatsen. Je telefoonnummer wordt nooit getoond bij je vacature of hulpaanbod. Zij kunnen jou alleen via de website een bericht sturen. Alleen telefoonnummers van organisaties worden gedeeld via een knop 'Toon Telefoonnummer'. 

Wanneer jij een bericht (terug) stuurt aan een andere gebruiker en daarin besluit jouw telefoonnummer te delen, dan tonen wij deze wel aan de andere gebruiker. 

E-mailadressen en huisadressen zijn nooit terug te vinden op de website. Zorg dat je in je hulpvraag of hulpaanbod géén persoonlijke gegevens vermeld, zoals je achternaam, telefoonnummer, e-mailadres. Ook hier geldt: wanneer jij zelf jouw gegevens verstuurd via een bericht dan ontvangt de andere persoon deze wel. 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?